Εταιρία

Το brand name LABICO, είναι η σειρά ειδών καθαρισμού  που πρωτοπορεί στην ελληνική αγορά 30 χρόνια, με σκοπό να ικανοποιήσει τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις  των επαγγελματιών αλλά και των καταναλωτών.

Η πολύχρονη εμπειρία μας στην παραγωγή, ο διαρκώς ανανεούμενος εξοπλισμός μας και η συνεχής επαφή με μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού για την παρακολούθηση και την εξέλιξη της τεχνολογίας μας επιτρέπουν να προσφέρουμε προιόντα αρίστης ποιότητας.

Σφουγγαρίστρες οικιακού και επαγγελματικού τύπου, πανιά καθαρισμού, σύρματα καθαρισμού, εργαλεία καθαρισμού και πολλά ακόμη. 

Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2015 απο τον οργανισμό TUV AUSTRIA . Eπίσης για την παραγωγή προιόντων καθαρισμού λαμβάνουμε όλα τα κατάλληλα μέτρα ώστε να γίνεται έλεγχος μέχρι την τελευταία τους λεπτομέρεια.

Το πελατολόγιό μας χάρη στις συνεργασίες που έχουμε συνάψει σε Έλλαδα και χώρες του εξωτερικού συμπεριλαμβάνει γνωστές βιομηχανίες τροφίμων, δημόσιους οργανισμούς, εταιρείες τροφοδοσίας πλοίων, εταιρείες που ασχολούνται με τον ξενοδοχειακό τομέα και τον κλάδο μαζικής εστίασης, καθώς και τους τελικούς καταναλωτές.

Our Brands