31/12/2017 - Επαγγελματικό Σφουγγάρισμα

31/12/2017 - Επαγγελματικό Σφουγγάρισμα
Διαδικασία επαγγελματικού σφουγγαρίσματος

Προετοιμασία του χώρου σκουπίσματος –

Τοποθετήστε την απαραίτητη πινακίδα σήμανσης, έτσι ώστε να προειδοποιήσετε άλλα άτομα ότι η περιοχή μπορεί να είναι ολισθηρή και θα πρέπει να την αποφύγουν ή να προχωρήσουν με προσοχή. Μετακινήστε όλα τα εμπόδια, συμπεριλαμβανομένων των τραπεζιών και των επίπλων, σε μια ασφαλή περιοχή όπου δεν θα βραχούν και θα μπορούν να μετακινηθούν εύκολα στη θέση τους. Αφαιρέστε όλες τις κολλώδεις ουσίες και τα μεγαλύτερα υπολείμματα από την επιφάνεια που πρέπει να σκουπιστεί.

Σκούπισμα/Ξεσκόνισμα Περιοχής - Σκουπίστε για να αφαιρέσετε τη σκόνη, και βρωμιά.

Σφουγγάρισμα Περιοχής –

Βάλτε τη σφουγγαρίστρα στον κάδο και στη συνέχεια, στραγγίστε  μέχρι να είναι μόνο υγρή. Το #1 πρόβλημα που παρουσιάζεται κατά το σφουγγάρισμα είναι η πολύ βρεγμένη επιφάνεια. Χρησιμοποιώντας μια υγρή σφουγγαρίστρα θα επιτρέψετε στη βρωμιά να προσκολληθεί στην σφουγγαρίστρα  αντί να εξαπλωθεί γύρω από το νερό στο πάτωμα. Ξεκινήστε  από τη γωνία που βρίσκεται πιο μακριά από την πόρτα. Σφουγγαρίστε σε ένα μοτίβο τύπου 8 για να χρησιμοποιήσετε τη σφουγγαρίστρα σας πιο αποτελεσματικά. Καθώς σφουγγαρίζετε, μετακινηθείτε προς την είσοδο του δωματίου, ώστε να στέκεστε πάντα σε ένα στεγνό δάπεδο. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τη δημιουργία ραβδώσεων και την μεταφορά απορρυπαντικού και νερού σε άλλα μέρη της εγκατάστασης. Αλλάξτε συχνά το απορρυπαντικό για να διασφαλίσετε ότι το νερό που χρησιμοποιείτε για να καθαρίσετε δεν είναι υπερβολικά λερωμένο. Το βρώμικο νερό θα μετακινεί μόνο τη βρωμιά από μια περιοχή στην άλλη και δεν θα την απομακρύνει από το πάτωμα. Ελέγχετε πάντα τις οδηγίες απορρυπαντικών για σωστές αναλογίες αραίωσης. Μετά το σφουγγάρισμα, η χρήση ενός ειδικού εργαλείου θα επιταχύνει τον χρόνο στεγνώματος, που είναι ιδιαίτερα σημαντικός σε περιοχές που χρησιμοποιούνται ενώ καθαρίζετε.

Καθάρισμα κάδου και σφουγγαρίστρας –

Αφαιρέστε τον κάδο σφουγγαρίσματος και ξεπλύνετε επανειλημμένα μέχρι ο κάδος σφουγγαρίσματος να είναι εντελώς καθαρός. Δεν θέλετε να παραμείνουν υπολείμματα και να μολύνουν το νερό σας την επόμενη φορά που θα σφουγγαρίσετε. Ξεπλύνετε καλά τις σφουγγαρίστρες και κρεμάστε τις για να στεγνώσουν πάνω από έναν νεροχύτη σε δάπεδο. Αφαιρέστε όλες τις πινακίδες σήμανσης που είχαν τοποθετηθεί αρχικά. Επιστρέψτε τα μετακινούμενα αντικείμενα/έπιπλα στις αρχικές τους θέσεις.

(www.cleanfreak.com)

Σχετικά προϊόντα
Our Brands