Συμβουλές και τρικ καθαρισμού από επαγγελματίες στον καθαρισμό

Συμβουλές και τρικ καθαρισμού από επαγγελματίες στον καθαρισμό

Εάν υπήρχε ένα παγκόσμιο ρεκόρ για τον αριθμό των δωματίων που καθαρίστηκαν σε μια ζωή, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι καμαριέρες ξενοδοχείων θα κατείχαν τον τίτλο.

Η εμπειρία τους επιτρέπει να καθαρίσουν γρηγορότερα από κάποιον άλλο ενώ γνωρίζουν καλύτερα από κάποιον άλλο και τον χώρο.

Παρακάτω υπάρχουν κάποιες συμβουλές και τρικ από τους επαγγελματίες στον καθαρισμό ξενοδοχείων, που μπορεί να φανούν πολύ χρήσιμα.

1. Διπλώστε το χαρτί υγείας

Αναδιπλώστε τη δεξιά γωνία προς την αριστερή πλευρά, κάνοντας ένα αριστερό τρίγωνο. Στη συνέχεια, πάρτε το αριστερό σημείο και διπλώστε το τρίγωνο στη μέση προς τη δεξιά πλευρά. Σας δίνει ένα τέλειο σημείο που επιτρέπει το εύκολο τράβηγμα.  Πρόκειται για μια μικρή λεπτομέρεια που όμως δίνει την αίσθηση του προσεγμένου χώρου και ο πελάτης το εκτιμά.

2. Ο τακτοποιημένος χώρος συμβάλει στην ηρεμία του μυαλού

Ακόμα και αν πρόκειται να μείνετε μόνο ένα βραδύ, καλό θα ήταν να τακτοποιήσετε τα πράγματα και τα ρούχα στις ντουλάπες. Έτσι θα μπορείτε να τα βρείτε πιο έυκολα και θα γλυτώσετε ένα μικρό χάος μέσα στο δωμάτιο.

3. Υπάρχει μέθοδος για τον καθαρισμό του δωματίου

Οι καμαριέρες ξενοδοχείων χρησιμοποιούν συστηματικό τρόπο κατά την εργασία τους. Ξεκινούν από την πόρτα και εργάζονται γύρω από το δωμάτιο δεξιόστροφα. Ξεκινούν με το μούλιασμα στην περιοχή ντους και της μπανιέρας έτσι ώστε να δράσουν τα καθαριστικά σε βάθος. Επιστρέφουν όταν τελειώσουν το υπόλοιπο δωμάτιο. Το καθάρισμα με οργάνωση σας επιτρέπει να κουραστείτε λιγότερο χωρίς να παραλείψετε κάποιο σημείο.

4. Είναι πραγματικά δυνατό να διπλώσετε σεντόνια με λάστιχο

Το σημαντικό εδώ είναι το δίπλωμα από γωνία σε γωνία. Υπάρχουν πολλά βίντεο που δείχνουν διάφορους τρόπους διπλώματος, για όσους θα προτιμούσαν να το δουν στην πράξη.

5. Το σκούπισμα με την ηλεκτρική είναι σαν επίσκεψη σε ψυχολόγο

Υπάρχει μια απόλαυση στο σκούπισμα πατώματος και χαλιών με την ηλεκτρική σκούπα σύμφωνα με τους επαγγελματίες στον καθαρισμό. Προσφέρει ηρεμία, χαλάρωση και στη συνέχεια επιβράβευση όταν σκόνη και σκουπιδάκια έχουν απομακρυνθεί.

6. Οι καθρέπτες χωρίς στίγματα είναι εύκολη υπόθεση

Το κόλπο εδώ είναι η χρήση πολύ μικρής ποσότητας σε καθαριστικό προϊόν. Εδώ, λιγότερο σας εξοικονομεί περισσότερο χρόνο. Αντί για χαρτί κουζίνας χρησιμοποιήστε πανιά καθαρισμού τζαμιών που είναι και φιλικά προς το περιβάλλον. Τέλος, είναι σημαντικό να έχετε ένα σταθερό χέρι και να εργαστείτε από την κορυφή προς τα κάτω, ξεκινώντας με κυκλικές κινήσεις.

7. Έχετε μαζί τα καθαριστικά σας

Οι ειδικοί στον επαγγελματικό καθαρισμό προτιμούν τα πανιά μικροϊνών που είναι ιδανικά για κάθε είδους επιφάνεια χωρίς να αφήνουν υπολείμματα. Επίσης το διάλυμα λευκού ξυδιού με νερό όπως και η μαγειρική σόδα είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά για απομάκρυνση λεκέδων και επίμονης βρωμιάς.

Εάν δεν καταλαβαίνετε τα συστατικά των προϊόντων καθαρισμού σας, πιθανώς δεν είναι καλά για εσάς ή το περιβάλλον.

(www.foxnews.com)

Σχετικά προϊόντα
Our Brands