Πανέτα καθαρισμού ή Σφουγγαρίστρα;

Πανέτα καθαρισμού ή Σφουγγαρίστρα;
Όταν πρόκειται για το πάτωμα, υπάρχουν δύο κύριοι τύποι καθαρισμού που μπορούν να χρησιμοποιηθούν, οι σφουγγαρίστρες και οι πανέτες. Και οι δύο τύποι έχουν διαφορετικές εφαρμογές και χρησιμοποιούνται για διαφορετικά αποτελέσματα .
 
Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πότε θα πρέπει να χρησιμοποιείτε κάθε σφουγγαρίστρα επειδή η εσφαλμένη χρήση μπορεί να οδηγήσει σε χειρότερο αποτέλεσμα. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς χρησιμοποιούνται οι σφουγγαρίστρες και οι πανέτες, παρακαλώ συνεχίστε να διαβάζετε.
 
Η σφουγγαρίστρα
 
Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε σφουγγαρίστρα όταν έχετε να καθαρίσετε λεκέδες από υγρό που έχει στεγνώσει στο πάτωμα. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού σε ένα κουβά με νερό και στη συνέχεια βουτήξτε τη σφουγγαρίστρα μέσα για να απορροφήσει το υγρό. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό.
 
 
Είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να συλλέγει τη σκόνη, τη βρωμιά και τις τρίχες που βρίσκονται στο πάτωμα. Δεν χρειάζεται νερό, καθώς το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τη χρησιμοποιήσετε στο πάτωμα και η πανέτα θα απομακρύνει τα παραπάνω. Μπορεί ακόμη και να χρησιμοποιηθεί για το ξεσκόνισμα των τοίχων και των οροφών, χάρη στη μεγάλη λαβή.
 
Αφού τελείωσετε, το μόνο που απομένει είναι να τινάξετε την πανέτα για να απομακρυνθεί η συγκεντρωμένη σκόνη.
 
Προσοχή!
 
Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ποιος τύπος σφουγγαρίστρας ταιριάζει σε κάθε περίπτωση. 
Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε νημάτινη σφουγγαρίστρα για να καθαρίσετε ένα ποτό από το πάτωμα, καθώς το νήμα της δεν σχεδιάστηκε για να απορροφά υγρά. Επιπλέον, τα νήματα της σφουγγαρίστρας δεν είναι αρκετά ισχυρά για να καθαρίσουν τυχόν υγρά που έχουν στεγνώσει.
 
Επιπλέον, δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε σφουγγαρίστρα για να καθαρίσετε τη σκόνη ή τη βρωμιά από το πάτωμα. Όταν αυτά τα υλικά μπερδευτούν με το νερό στη σφουγγαρίστρα, θα μπορούσατε να καταλήξετε με λασπώδες νερό και αυτό τελικά θα κάνει το πάτωμα πιο βρώμικο από ό, τι ήταν όταν ξεκινήσατε τον καθαρισμό. Το καλύτερο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται πρώτα με τη χρήση της πανέτας για την απομάκρυνση της σκόνης και στη συνέχεια με τη χρήση της σφουγγαρίστρας για καθάρισμα. 
 
Σχετικά προϊόντα
Our Brands