Που μπορεί να χρησιμοποιηθεί το σφουγγάρι γόμα

Που μπορεί να χρησιμοποιηθεί το σφουγγάρι γόμα
Το σφουγγάρι γόμα είναι πραγματικά μαγικό όταν πρόκειται για τον καθαρισμό βρωμιάς από τις επιφάνειες. Η "μαγεία" προέρχεται από την ικανότητά του να εισχωρεί στις αυλακώσεις των περισσότερων επιφανειών, ακόμη και αυτές που είναι τόσο μικροσκοπικές που δεν τις βλέπετε πραγματικά. Ξέρατε όμως ότι αυτά τα μικρά λευκά σφουγγαράκια μπορούν να κάνουν πολύ περισσότερα; Εδώ θα βρείτε 15 χρήσεις για το σφουγγάρι γόμα που μάλλον δεν γνωρίζατε.
 
1.) Αφαίρεση κηρομπογιάς από τους τοίχους
 
Εάν έχετε παιδιά, η πιθανότητα να καταλήξετε με μπογιές και σημάδια από μολύβια στους τοίχους σας είναι μεγάλη. Ευτυχώς το μόνο που χρειάζεστε είναι το σφουγγάρι - μαγική γόμα για να καθαρίσετε τα σημάδια αποτελεσματικά. 
 
2.) Καθαριστικό εσωτερικού αυτοκινήτου
 
Κρατήστε ένα σφουγγάρι γόμα στο αυτοκίνητό, για να καθαρίσετε τη σκόνη, τη βρωμιά, τα τρόφιμα και άλλα σημάδια στο εσωτερικό. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να καθαρίσετε τα ελαστικά και τις ζάντες!
 
3). Καθαριστικό για δέρμα
 
Αν κατά λάθος λερώθηκε ο δερμάτινος καναπές σας, τα δερμάτινα παπούτσια ή το παλτό σας, μια μαγική γόμα θα γίνει ο καλύτερος φίλος σας!
 
4.) Αφαιρέστε τα κολλώδη υπολείμματα
 
Το σφουγγάρι γόμα, θα αφαιρέσει κολλώδη υπολείμματα από τα σκέυη σας με ευκολία.
 
5). Υπολείμματα αφρού σαπουνιών
 
Δεν χρειάζεστε προϊόντα καθαρισμού γεμάτα με χημικά για να καθαρίσετε τον αφρό σαπουνιού που δημιουργείται στο μπάνιο σας. Η μαγική γόμα θα τα αφαιρέσει όλα με νερό!
 
6.) Λερωμένοι τοίχοι και σοβατεπί
 
Περάστε τις επιφάνειες με το σφουγγάρι γόμα για ένα καθαρό και λαμπερό αποτέλεσμα.
 
7.) Καθαρίστε το ψυγείο σας
 
Ο καθαρισμός του ψυγείου γίνεται πανεύκολος, αφού το σφουγγάρι γόμα απομακρύνει γρήγορα τα κολλώδη υπολείμματα, τις δαχτυλιές και τα ψίχουλα και άλλα υπολείμματα από τα ράφια και συρτάρια. 
 
8.) Καθαριστικό για πλακάκια και αρμούς
 
Οι αρμοί του μπάνιου και τα πλακάκια τείνουν να λερώνονται πολύ και το καθάρισμα τους είναι δύσκολο. Το σφουγγάρι γόμα σε συνδυασμό με νερό θα τα καθαρίσει αποτελεσματικά.
 
9.) Καθαριστικό παπουτσιών
 
Δεν χρειάζεται πλέον να αποφεύγετε τα λευκά και ανοικτόχρωμα παπούτσια, αφού το σφουγγάρι γόμα θα απομακρύνει λεκέδες και υπολείμματα από γρασίδι κλπ.
 
10). Απομάκρυνση αλάτων
 
Το νερό δημιουργεί άλατα στις μπαταρίες του μπάνιου και της κουζίνας. Καθαρίστε αποτελεσματικά με το μαγικό σφουγγάρι. 
 
11.) Φούρνος μικροκυμάτων 
 
Όπως το ψυγείο, ο φούρνος μικροκυμάτων τείνει να είναι μια περιοχή που καλύπτεται με μια ποικιλία ουσιών που είναι δύσκολο να αφαιρεθεί. Και το επαναλαμβανόμενο μαγείρεμα που συμβαίνει στο εσωτερικό κάνει την αφαίρεση ακόμη πιο δύσκολη. Αλλά μια μαγική γόμα και λίγο νερό θα κάνει θαύματα!
 
12.) Μελάνι και μαρκαδόρος στο δέρμα
 
Την επόμενη φορά που το παιδί σας θα έρθει στο σπίτι από το σχολείο με μαρκαδόρο στα χέρια του, απλά χρησιμοποιήστε το σφουγγάρι γόμα και αφαιρέστε τον.
 
13.) Κηλίδες καφέ και τσαγιού
 
Οι αγαπημένες μας κούπες πολλές φορές αποκτούν λεκέδες σκουρόχρωμους από καφέ και τσάι. Το μαγικό σφουγγάρι θα τους εξαφανίσει.
 
14.) Αφαιρέστε τους λεκέδες ρούχων
 
Ακόμη και οι πιο δύσκολοι λεκέδες όπως το λίπος ή το κέτσαπ δεν αποτελούν πρόβλημα για το μαγικό σφουγγάρι. Απλώς ξεπλύνετε την περιοχή από υπολείμματα, σκουπίστε το λεκέ (μην τρίβετε) με το σφουγγάρι και δείτε τον λεκέ να εξαφανίζεται.
 
15.) Καθαρίστε και κάντε τα κοσμήματα σας να λάμψουν
 
Τρίψτε ελαφριά το αγαπημένο σας κόσμημα με ένα νωπό σφουγγάρι γόμα και δείτε το να λάμπει και πάλι.
 
(www.momtastic.com)
Σχετικά προϊόντα
Our Brands