22/06/2020 - Εργαλεία ξεσκονίσματος για κάθε γωνιά του σπιτιού

22/06/2020 - Εργαλεία ξεσκονίσματος για κάθε γωνιά του σπιτιού
Κερδίστε τον πόλεμο με τη σκόνη με το σωστό ξεσκονόπανο/ξεσκονιστήρι ανάλογα με τις ανάγκες σας.
 
Μερικές φορές η σκόνη του σπιτιού αποτελεί καθημερινή υπόθεση. Επειδή είναι τόσο μικροσκοπική, μπορεί και διαπερνά τις πιο μικρές ρωγμές και συγκεντρώνεται σε επιφάνειες μέσα σε λίγες ώρες, καθιστώντας την αφαίρεση της μια μόνιμη πρόκληση.
 
Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα εργαλεία που μπορούν να βοηθήσουν και μάλιστα διαφορετικοί τύποι ξεσκονιστηριών για να σας βοηθήσουν στο ξεσκόνισμα των διαφορετικών χώρων και επίπλων του σπιτιού.
 
Ξεσκονιστήρια/Ξεσκονόπανα
 
  • Φτερά ξεσκονίσματος: Παραδοσιακά, τα φυσικά φτερά, χρησιμοποιήθηκαν για την απομάκρυνση της σκόνης από έπιπλα και αντικείμενα. Ωστόσο, τα προϊόντα με φυσική τρίχα, μπορεί να είναι πιο ακριβά και λιγότερο αναλώσιμα από τα τεχνητά. Μπορεί επίσης να περιέχουν αλλεργιογόνα.
  • Πανιά μικροϊνών: Τα πανιά μικροϊνών έχουν μοναδική μοριακή δομή. Τα μικροσκοπικά τους νήματα έχουν την ιδιότητα να μαζεύουν σταγόνες σκόνης και υγρασίας χωρίς σπρέι ή χημικά. Η μικροφίμπρα είναι επίσης πολύ ανθεκτική, ακόμη και μετά από πολλές χρήσεις και πλύσεις, και είναι αποτελεσματική τόσο για εργασίες με νερό όσο και για στεγνό καθάρισμα.
  • Ξεσκονιστήρια με χερούλι και ανταλλακτικά πανάκια: Η σκόνη συχνά κρύβεται σε δυσπρόσιτα μέρη, όπως σε δοκάρια, πίνακες αλλά και στο πάνω μέρος βιβλιοθηκών και άλλων ψηλών επίπλων. Ένα ξεσκονιστήρι με λαβή βοηθά στην απομάκρυνση σκόνης από αυτές τις περιοχές.
  • Ξεσκονόπανα βισκόζης: Αυτός ο τύπος προσφέρει υψηλή απορροφητικότητα και μπορεί να συγκρατήσει μεγάλη ποσότητα υγρού.

1. ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥ ΞΕΣΚΟΝΙΣΜΑ:

Εδώ μπορείτε να επιλέξετε φτερά ή ξεσκονιστήρια με χερούλι και μικροϊνες. Θα απορροφήσουν τη σκόνη και θα αφήσουν τις επιφάνειες καθαρές για μερικές ώρες.
 
2. ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΒΑΘΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ
 
Για βαθύ καθαρισμό, είναι καλύτερα να επιλέξετε πανιά μικροϊνών μαζί με λίγο νερό. Οι μικροΐνες έχουν σχεδιαστεί για να απορροφούν τα υγρά και τη σκόνη προσφέροντας ένα αποτέλεσμα με μεγαλύτερη διάρκεια. Οι μικροΐνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλες τις επιφάνειες, για καθαρισμό παραθύρων, αλλά και για καθαρισμό των ηλεκτρονικών συσκευών σας.

 

(www.bobvila.com)

Σχετικά προϊόντα
Our Brands