20/09/2021 - Πως να καθαρίσετε σωστά το mousepad σας.

20/09/2021 - Πως να καθαρίσετε σωστά το mousepad σας.
Συμβουλές για σωστό καθαρισμό του mousepad.

 

1. Χρησιμοποιήστε κρύο νερό & σαπούνι / σαμπουάν

Βρείτε ένα μπολ που είναι αρκετά μεγάλο για το mousepad σας, ή αν θέλετε περισσότερο χώρο, χρησιμοποιήστε την μπανιέρα σας. Ψεκάστε απαλά κρύο νερό στην επιφάνεια, ενώ χρησιμοποιείτε ένα σφουγγάρι γεμάτο με σαπούνι χεριών ή ένα απλό σαμπουάν για να καθαρίσετε τους λεκέδες.

2. Σκουπίστε με μια μαλακή βούρτσα

Χρησιμοποιήστε μια μαλακή βούρτσα για να τρίψετε τυχόν σημεία που είναι ιδιαίτερα σκληρά. Δεν θέλετε να τρίψετε πολύ σκληρά ή να χρησιμοποιήσετε  συρματόσχοινο, καθώς θα μπορούσατε να καταστρέψετε την επιφάνεια του mousepad .

3.Ξεπλύνετε

Ξεπλύνετε απαλά το σαπούνι από το mousepad με κρύο νερό, βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε αφήσει αφρούς στο μπροστινό ή πίσω μέρος.

4. Στεγνώστε με μια πετσέτα

Τώρα που όλα είναι καθαρά, χρησιμοποιήστε μια πετσέτα για να στεγνώσετε το mousepad σας. Από εκεί, αφήστε το να στεγνώσει σε αέρα ή τοποθετήστε τον δίπλα σε έναν ανεμιστήρα για να απαλλαγείτε από τυχόν υγρασία που απομένει. Δώστε του το υπόλοιπο της ημέρας σας προτού χρησιμοποιήσετε ξανά το mousepad σας, καθώς δεν θέλετε υγρασία να καταστρέψει το ποντίκι ή τον υπολογιστή σας.

 

Μικρά Tips

  • Μπορείτε να βάλετε το mousepad σας στο πλυντήριο;

Ναι, μπορείτε να βάλετε το mousepad  σας στο πλυντήριο εάν δεν θέλετε να το καθαρίσετε με το χέρι. Προτιμότερα για πλύσιμο είναι τα mousepads που κατασκευάζονται από τα παρακάτω υλικά: 

Πολυεστέρας, Νάιλον, Ακρυλικό,  Μικροΐνών, Αφρού, Πλαστικό

Πως τα πλένουμε στο πλυντήριο:

  • Χρησιμοποιήστε ένα ήπιο απορρυπαντικό.
  • Ρυθμίστε το πλυντήριο να πλύνει με κρύο νερό.
  • Αλλάξτε τη ρύθμιση σε ήπια πλύση.
  • Μην χρησιμοποιείτε χλωρίνη.
  • Αφήστε το mousepad σας να στεγνώσει μόνο του.

 

Δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείτε ζεστό νερό ή να ρίχνετε το mousepad στο στεγνωτήριο. Η θερμότητα θα προκαλέσει ζημιά στο mousepad σας! Εάν δεν είστε καθόλου σίγουροι για το εάν το mousepad σας είναι ασφαλές για το πλυντήριο, επικοινωνήστε απευθείας με τον κατασκευαστή.

Σχετικά προϊόντα
Our Brands