04/07/2022 - Τα 6 πιο απαραίτητα εργαλεία για τον καθαρισμό των τζαμιών

04/07/2022 - Τα 6 πιο απαραίτητα εργαλεία για τον καθαρισμό των τζαμιών
Σας έχουμε τα 6 πιο κατάλληλα εργαλεία για εύκολο και γρήγορο καθαρισμό τζαμιών και παραθύρων.

Αναβαθμίστε τα εργαλεία που ήδη χρησιμοποιείτε και κάντε την δουλειά εύκολα και γρήγορα, σαν επαγγελματίες!

1. Υαλοκαθαριστήρας / Καθαριστήρας υψηλής ποιότητας

Ο καθαρισμός τζαμιών ξεκινά με έναν καλό υαλοκαθαριστήρα. Αποτελεί το βασικό εργαλείο στην συλλογή σας, καθώς είναι πολύ εύκολος στη χρήση και φέρνει γρήγορα αποτελέσματα. Επιλέξτε καθαριστήρες τζαμιών σε διαφορετικά μεγέθη, ώστε να μπορείτε να καθαρίζετε όλα τα τζάμια, ανάλογα με το είδος και το μέγεθος της κάθε επιφάνειας. Οι υαλοκαθαριστήρες είναι το πλέον κατάλληλο εργαλείο, σχεδιασμένοι για να αφήνουν τα τζάμια πεντακάθαρα, χωρίς σημάδια.

2. Βρεκτήρας με γουνάκι

Αυτό το εργαλείο είναι πολύ χρήσιμο για τον αποτελεσματικό καθαρισμό των τζαμιών. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για αυτό τον σκοπό και μπορείς να το βρείς σε ποικίλες υφές και μεγέθη, ανάλογα με τη χρήση. Σας υποσχόμαστε πως μόλις μάθετε να το χρησιμοποείτε, ο καθαρισμός των τζαμιών θα είναι παιχνιδάκι.

3. Πανί με μικροΐνες

Ο σωστός καθαρισμός τζαμιών απαιτεί το κατάλληλο πανί με μικροΐνες. Είναι ιδανικό όταν πρέπει να αφαιρέσετε σκόνη και βρωμιές και διατηρεί τα τζάμια καθαρά και αστραφτερά, χωρίς να αφήνει χνούδια και σημάδια. Στην συλλογή μας θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία σε πανάκια από μικροΐνες και νανοΐνες, σε διάφορα μεγέθη και χρώματα, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

4. Σφουγγαράκια για τζάμια

Τα ειδικά σφουγγαράκια για τα τζάμια καθαρίζουν τις δύσκολες βρωμιές και τους λεκέδες, χωρίς να χαράσσουν το τζάμι. Είναι επίσης ένα καλό εργαλείο για τους δύσκολους λεκέδες, όπως την απομάκρυνση κουτσουλιών, μπογιάς κλπ. Καλό είναι να έχετε πάντα διαθέσιμα μερικά τέτοια σφουγγάρια.

5. Κουβάς καθαρισμού και εμποτισμού

Μπορεί να φαίνεται αυτονόητο ότι ο κουβάς πάντα χρειάζεται, αλλά καλό είναι να βάλετε στη λίστα σας τον κατάλληλο. Χρειάζεστε να είναι αρκετά μεγάλος για να χωράει τον καθαριστήρα τζαμιών ή τον βρεκτήρα με το γουνάκι και να είναι σε σχήμα παραλληλόγραμμο, καθώς οι στρογγυλοί θα σας κάνουν τη ζωή δύσκολη.

6. Σκάλες / Σκαλοσκαμπό

Τέλος, για τα πιο δύσκολα και ψηλά σημεία, όπως οι πάνω γωνίες, είναι καλό βρείτε την ιδανική σκάλα. Πέρα από τις κλασσικές σκάλες που υπάρχουν, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τα σκαλοσκαμπό την συλλογής μας. Επιλέξετε αυτό που σας βολεύει ανάλογα με τα σκαλοπάτια που διαθετει και φτάστε ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία.

Our Brands